Follow on Bloglovin

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Tankin täydeltä työtä ja tankkaamista

Noniin, nyt on melkein viikko vierähtänyt siten etten ole tänne päässyt/ehtinyt kirjoittelemaan. Kumpikin syy pitää paikkansa. Viime viikolla aloitin uuden työni koulutuksen parissa, ja viikonloppuna läppärini sanoi sopimuksen irti. Tosin nyt kun sen tänään hain huollosta, huoltoraportti totesi seuraavaa: "Laitteen akku irroitettu, kone ok." :DDD VOI MUA NAINEN! Vähän repesin siinä tiskillä. "No ku ei ollut mies kotona.. No ku en saanut sitä akkua ite irti, yritin kyllä repiä!" Ja facepalmit päälle kiitos hei.

Joka tapauksessa loppu hyvin kaikki hyvin:) Viime viikon alku oli sitä pulla-ahdistusta, lenkkiä ja salia, loppuviikko koulutusta. Uuden duunin oppiminen vie aina aivoenergiaa, joten nukuinkin viikonloppuna joka yö kuin tukki! Yhdeksän maissa jo simahti. Oon niin onnellinen, että normaali ja terve arkirytmi on saanut alkunsa<3 Jopa herään aamuisin ajoissa keittelemään aamupuuroja;)
 Pulla-ahdistuksen aikaan noin viikko sitten valmistin ruoaksi myös tällaista;
Perus kasvissosekeittoa kaikesta vähästä, mitä kaapit pystyivät tuolloin tarjoamaan. Hyvää tuli, chilin ansiosta jopa supertulista.

Mitäs muuta viime viikkoon mm. mahtuikaan...
Terveellisempää ja epäterveellisempää mussuttamista. Viikonloppuna valmistin maailman ihanimman mustikkapiirakan, kun tein pohjan jauho-osion siten, että lisäsin 4dl pikakaurajauhoja ainoastaan 0,5dl vehnäjauhoja + leivinjauhe. Ai nam kun tuli ihanan pehmeää ja hhhhhhyvää<3 Äiti tuli siis Porista viikonlopuksi kyläilemään, ja lauantaina pöytämme ääressä kahvittelivat äitini lisäksi myös H:n vanhemmat:) Korvasin itse siis välipalarahkani palalla tätä:D 

Eilen kävimme äidin ja H:n kanssa Ideaparkissa...
Totesin Cubuksen kassatytölle, että oonkin viimeksi ostanut farkkutakin yläasteella:D "No niimpä! Nyt on melkein ihan sama mitä päällä on kunhan se vaan on farkkua!" Joo. Mä ajattelin katsastaa itselleni kevättakkeja, koska joka vuosi edelliset ovat jääneet isoiksi. Eli kaikki tällä hetkellä on sitten sitä pirun farkkua. Mitä siis teen? Ostan farkkutakin. En ole koskaan ollut farkkutakkien fani, mutta kuulutaan tällä hankinnalla nyt sitten massaan:D Lisäksi mukaan tarttui Cubuksesta ihan perus toppeja. Kesä tulee;)

Chia -siemenet. Kaikki käyttävät ja puhuvat nyt näistä ihme- & voimasiemenistä. Mayojen kielellä chia tarkoittaakin voimaa. Itsekin innostuin chioja viimein ostamaan, ja tänään puuron ja rahkan sekaan näitä lisättyäni ei ole mitään huonoa sanottavaa:) Saan protskua ja muita hyviä juttuja suusta alas, eivätkä nämä pikkuruiset siemenet edes maistu millekään! Keskusteltuani tänään pt:ni kanssa, hän sanoi näiden olevan pelkästään hyvä/terveellinen juttu. Mutta huom: ainoastaan 2-3rkl per päivä! 

Kun päästään tähän päivään, mun on todettava pari juttua... Sen lisäksi, että olen töiden jälkeen tässä vaiheessa (kun uutta asiaa opettelee jatkuvasti) todella väsynyt, on salilla käyminen tuntunut melko raskaalta. Tänään painelin töistä suoraan salille, ja olin kyllä niin voimaton että huh:/ Myös koko viime viikonlopun mulla oli tunne, etten täyty mistään enkä ollenkaan. Olisin voinut syödä hevosen. Ainakin meetwurstin muodossa. Monta pakettia. Tänään pt:ni kysyikin, koska olen viimeksi vetänyt safkaa navan täydeltä. Ööh oisko ollut uutenavuotena? Joten tämä tyttö joutuukin pitämään tankkauspäivän hop! Hei mitä hittoo, karkkii ja hiilarii ihan täysillä?! KÄY:D Jos sitten taas jaksaisi ja treeni kulkisi. Säästän tuon tankkauspäivän kuitenkin jonnekin esim. viikonloppuun, niin saan nauttia sitten täysin rinnoin;) Täydellä mahalla.

Ollaan taas päästy uuteen viikkoon, ja yritetään nyt selvitä tästäkin työ- JA saliviikosta kunnialla;) Mukavaa viikkoa kaikille muillekin!

<3 PUS <3

Ei kommentteja: